onsdag 12. september 2007

Ris-haug















- Kok opp ris, jeg liker jasminrisbest. Jeg lagde 2 porsjoner nå, men det ble litt mye. Men jeg var sulten :) Jeg pleier å ha både salt og pepper i risen.
- Kutt opp alt du liker av godsaker mens risen koker (enten er komfyren vår eller risen ustabil, den vil koke over hele tida så følg med). jeg hadde i tomat, agurk, paprika, mais, og noen bananskiver (det ble veldig godt faktisk).
- Har du noe kjøtt i kjøleskapet, sleng det i ei steikepanne når det er så lang tid igjen av risen som det tar å steike kjøttet. Ha gjerne på krydder, krydret kjøtt er alltid godt. Idag hadde jeg littegrann kjøttdeig igjen, så da steikte jeg det.
- Bland alt i en diger haug når det er ferdig, del opp kjøttet om det er kjøttstykker.

Hadde litt sitronsaft utover risen, noe som virkelig ga en frisk smak.

Så konklusjon: kok ris og tøm kjøleskapet for rester = veldig god middag!

Ingen kommentarer: