tirsdag 11. september 2007

Kakao, tomatpure og krydder

For å teste nye ingredienser i pannekaka har jeg følgende system: Bolle med røre, en liten skål, så rett ved siden av steikeplata. Heller en sleiv røre i skåla, blander i noe, og heller det i steikepanna. Da "ødelegger" jeg i verstefall bare røra til en pannekake.


Her er den første jeg testet, hadde i rundt en teskje kakaopulver.

Den ble som du ser brun, og smakte ganske godt, mulig den ville blitt bedre med litt sukker i. Men vi har ikke sukker i hus... så får se en gang jeg trenger til sukker til noe annet.


Her er tomatpure-versjonen. Tok en liten klatt tomatpure i , og den smakte faktisk veldig intenst tomat av det, så tror jeg tar litt mindre i neste gang. Syns den fikk en tøff farge og håper den får det av å ha i litt mindre. Lager man en stor sånn og tilsetter noe krydder i , så har man en tomat-tortilla (ja de finnes i butikken men da med hvetemel i..ikke noe for meg altså)




Lagde noen flere også, men tok ikke bilder av alle. Her er lista over resten av det jeg prøvde idag:

Chilikrydder: Normal farge, smakte ikke noe spesielt. Smakte ikke forskjell på denne og den med Kebabkrydder i.
Kryddersmør: Rødflekkete, ble svak smak. Mulig jeg burde steike i kryddersmør neste gang?
Holiday-dip-pulver (må nevne at alle ideene her ikke bare er mine så jeg er ikke alene om galskapen..): Smakte smårart og ble mørkere i fargen. Og smårart er ikke positivt ment..



Ingen kommentarer: